top of page
flag_dk.png

Velkommen til at købe aktier i Ping4Help AS

Ping4Help AS er et norsk anpartsselskab, der er etableret for at udvikle ideen, brandet, platformen og appen Ping4Help. I vores første nyemission inviterer vi enkeltpersoner og juridiske enheder til at købe aktier i selskabet via den norske investeringsplatform Folkeinvest.no.

 

Investerings-memo:
På norsk   På engelsk

Time Line

HVORNÅR KAN AKTIER KØBES?

3. Interessetilkendegivelse

2. Nyemission

1. Forhåndstegning 

1 JUN
2023

30 SEPTEMBER
2023

Early-Bird

1. FORHÅNDSTEGNING (Garanteret køb)

Fortegning af aktier betyder, at du registrerer et køb af aktier i en juridisk bindende proces, og købet/betalingen gennemføres på slutdatoen for fortegningsperioden den 30. september 2023. Fuldtegnet forudtegning betyder, at din reservation og købet af de aktier, du har tegnet, er garanteret.

 
Forhåndstegning af aktier kan foretages af personer i Danmark, Norge og Sverige ved at registrere en personlig konto på www.folkeinvest.no og identificere sig med en af ​​de nationale
bank-id-løsninger, der tilbydes på platformen.

Emission

2. NYEMISSION (først til mølle...)

I nyemissionsperioden registrerer og betaler du køb af aktier direkte. Aktier sælges efter først-til-mølle princippet og garanterer således kun muligheden for at tegne aktier, så længe der er aktier tilbage. Nyemissionsperioden løber fra den 30. september 2023.


Tegning af aktier kan foretages af personer i Sverige, Norge og Danmark ved at registrere en personlig konto på www.folkeinvest.no og identificere sig med en af ​​de nationale

bank-id-løsninger, der tilbydes på platformen.

Subscription

3. INTERESSEANGIVELSE (Intet køb)

Du kan til enhver tid vise din interesse i at købe aktier og derefter modtage - via e-mail - information om, hvordan denne emission skrider frem og om eventuelle fremtidige udstedelser. En interessetilkendegivelse medfører dog hverken forhåndstegning eller tegning af aktier. Meld din interesse her:

Thanks for submitting!

Registration Account

OPRET DIN FOLKEINVEST-KONTO – TRIN-FOR-TRIN

Dette er den nemmeste måde at tilmelde sig på Folkeninvest. Hjemmesiden er skrevet på norsk, men du kan eventuelt få den oversat til dansk via din webbrowser (gå ind under indstillinger).

1. Gå ind på folkeinvest.no

2. Vælg at læse mere i vores investeringsnotat

Klik på det lille blå link i midten og du kan læse mere om virksomheden, teamet, mulighederne, prognoserne, budgettet mv. 

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestRegistreringWEB.png

Klik på det blå link og læs mere om virksomheden, teamet, mulighederne, prognoserne, budgettet mv. 

...eller klik her, hvis du vil begynde at registrere din egen konto til køb af aktier.

3. Registrer din konto via dansk MitID

Scroll ned til bunden, og klik på knappen Mit-ID. Som dansker skal du kunne identificere dig med Mit-ID for at kunne tegne aktier i Folkeinvest.

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestRegistrering2WEB.png

Scroll ned og klik her!

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestCrossWEB.png

Spring over disse!

Fuldfør registreringen på MitID:

p4h_BankID-Dansk01WEB.jpg
bottom of page