top of page

Välkommen att köpa aktier i Ping4Help AS

Ping4Help AS är ett norskt privat aktiebolag som har etablerats för att utveckla idén, varumärket, plattformen och appen Ping4Help. I vår första emission bjuder vi in individer och juridiska personer att köpa aktier i bolaget via den norska investeringsplattformen Folkeinvest.no.

 

Investeringsmemo översatt till svenska finns här.

Time Line

NÄR KAN AKTIER KÖPAS?

3. Intresseanmälan

2. Emissionsperiod

1. Förhandsteckning 

1 JUN
2023

30 SEPTEMBER
2023

Early-Bird

1. FÖRHANDSTECKNING (Garanterad köp)

Förhandsteckning av aktier innebär att du registrerar ett köp av aktier i en juridiskt bindande process och köpet/betalningen genomföres vid förhandstecknings-periodens slutdatum den 30:e september 2023. Fulltecknad förhandsteckning innebär att din reservation och köpet av de aktier du tecknat garanteras.

 

Förhandsteckning av aktier kan göras av personer i Sverige, Norge och Danmark genom att registrera ett personligt konto på www.folkeinvest.no och legitimera sig med någon av de nationella bank-ID-lösningarna som erbjuds på plattformen.
 

Emission

2. EMISSIONSPERIOD (Först till kvarn...)

Under emissionsperioden registrerar och betalar du köp av aktier direkt. Aktier säljs under principen "först till kvarn" och garanterar därmed bara möjlighet att teckna aktier så länge det finns aktier kvar. Den ordinarie emissionsperioden löper från 1:a oktober 2023.

Teckning av aktier kan göras personer i Sverige, Norge och Danmark genom att registrera ett personligt konto på www.folkeinvest.no och legitimera sig med någon av de nationella bank-ID-lösningarna som erbjuds på plattformen.
 

3. INTRESSEANMÄLAN (Ej köp)

Subscription

Du kan när som helst göra en intresseanmälan för köp av aktier och får då – via email – information om hur denna emission fortlöper och om eventuella kommande emissioner . En intresseanmälan innebär dock vare sig förhandsteckning eller teckning av aktier. Anmäl intresse här:

TACK! Din intresseanmälan har mottagits

Registration Account

SKAPA DITT FOLKEINVEST-KONTO – STEG-FÖR-STEG

Så här registrerar du dig enklast på Folkeninvest. Hemsidan är skriven på norska men du kan eventuellt få den översatt till svenska via din webb browser (se dess inställningar).

1. Surfa in på folkeinvest.no

2. Välj att läsa mer i vårt investerings-memo

Klicka på den lilla blå länken i mitten så kan du läsa mer om bolaget, teamet, möjligheterna, prognoserna, budgeten m m. 

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestRegistreringWEB.png

Klicka på den blå länken och läs mer om bolaget, teamet, möjligheterna, prognoserna, budgeten m m. 

...eller klicka här om du vill börja registrera ditt eget konto för köp av aktier.

3. Registrera ditt konto via svenskt BankID

Scrolla längst ner och klicka Bank-ID-knappen. Som svensk behöver du kunna identifiera dig med BankID for att kunna teckna aktier på Folkeinvest.

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestRegistrering2WEB.png

Scrolla ner och klicka här! 

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestCrossWEB.png

Skippa dessa!
 

Välj ett identifierings-alternativ (via dator eller mobil) och slutför registreringen:

p4h_instruktionsbilder_FolkeinvestBankIDWEB.png
bottom of page